Scoici coapte cu dovlecei

Scoici coapte cu dovlecei
Scoicile coapte cu dovlecei necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 1,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 99 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți scoici de mare, garnisiți: crenguțe de coriandru și pene de tei, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați Scoici coapte cu dovlecei, Scoici arse cu dovlecei și prăjituri cu morcovi, și Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați mușchiul dur din partea fiecărei scoici, dacă este necesar. Se usucă scoicile și se presară cu pudră de curry și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pudră De CurryPudră De Curry
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi căutați scoici în 2 loturi, adăugând încă 1/2 lingură de ulei, dacă este necesar, până devin aurii, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați scoici pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie, apoi gătiți ghimbirul și usturoiul la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați dovleceii și sarea și piperul după gust, apoi gătiți, amestecând frecvent, până când sunt crocante, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
6
Întoarceți scoicile în tigaie cu orice suc acumulat pe farfurie și aruncați cu dovleceii doar până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Revista