Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 218 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare kosher, cimbru, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Scoici arse cu sos de unt de ierburi și Orzo, Scoici arse cu sos de unt de tarhon, și Scoici Arse În Sos De Unt De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți orzo conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Sare
2
Scurgere. Reveniți la tigaie; se amestecă 1 lingură de pătrunjel, 1 lingură de arpagic, ulei de măsline și 1/8 linguriță de sare. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Pătrunjel
Arpagic
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Presărați scoici uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; înveliți scoici cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Piper
Sare
5
Adăugați scoici în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Combinați vinul, șalota și oțetul într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute sau pana cand lichidul se reduce la 1 lingura. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Oțet
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Adăugați cuburi de unt, câte 1, amestecând după fiecare adăugare până când untul este complet încorporat. Se amestecă 1 lingură de pătrunjel, 1 lingură de arpagic, 1 linguriță de cimbru, 1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Unt
Arpagic
Piper
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Serviți scoici cu sos și orzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sos
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.