Scoici arse cu unt de usturoi-pătrunjel

Scoici arse cu unt de usturoi-pătrunjel
Această rețetă servește 4 și costă 2,36 USD pe porție. O porție conține 150 de calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți scoici, sare și piper, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Scoici arse cu un sos de lămâie-pătrunjel, Scoici arse cu Pesto de pătrunjel și Scallion, și Scoici arse cu pătrunjel-cimbru savurează pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți scoicile și uscați-le; se presară peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați scoici și gătiți, rotind o dată, până se rumenesc pe ambele părți și opace, dar totuși cu aspect umed în centru (tăiate pentru a testa), aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4
Transferați scoici pe o farfurie; acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Adăugați 1/2 lingură de unt, usturoi și șalotă în tigaie. Când untul este topit, adăugați ciuperci; amestecați des până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați restul de 2 linguri de unt, împreună cu bulion de pui, pătrunjel, roșii, vin alb și suc de lămâie; aduceți la fierbere și gătiți 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Vin AlbVin Alb
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
7
Lingurați cartoful pur în patru boluri puțin adânci; acoperiți fiecare cu 3 scoici. Lingurați ciupercile și sosul peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CartofiCartofi
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Cartofi de aur Yukon pur. Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, aduceți 2 până la 3 litri de apă la fierbere. Peel 1 lira Yukon cartofi de aur; se taie în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon Cartofi De AurYukon Cartofi De Aur
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați cartofii în tigaie; gătiți până se înmoaie când este străpuns, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scurgeți și reveniți la tigaie. Puneți cartofii cu 1/4 cană de bulion de pui degresat cu grăsime, 2 linguri de frișcă și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Fără GrăsimiBulion De Pui Fără Grăsimi
Sare și PiperSare și Piper
FrișcăFrișcă
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista