Scoicile arse cu Succotash necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 316 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praz, arpagic, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Acesta este adus la tine de SippitySup. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Scoici arse cu Succotash, Scoici coapte cu Succotash de vară, și Scoici Arse Cu Sos De Carambola, Păstârnac Și Succotash pentru rețete similare.
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.