Scoici arse cu Salsa Verde
Reteta Scallops ars cu Salsa Verde ar putea satisface pofta ta Mexican în jurul valorii de 25 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,5 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 321 calorii, 14g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați piper, capere, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Scoici La Grătar Cu Roșii Carbonizate Și Salsa Verde, Friptură prăjită cu Salsa Verde, și Pui la tigaie cu Salsa verde italiană.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați pătrunjelul, coaja de lămâie, usturoiul, caperele, sarea, piperul și uleiul de măsline. Se amestecă bine pentru a combina și gust pentru condimente. Lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 15 minute pentru a permite aromelor să se contopească.
Între timp, acoperiți fundul unei tigaie grele cu ulei de măsline. Asigurându-vă că scoicile sunt uscate, adăugați-le cu grijă într-un singur strat bine distanțat (prea aproape unul de celălalt și sunt predispuse la abur și nu dezvoltă o crustă bună). Gatiti pana devin aurii pe ambele parti, 2-3 minute pe fiecare parte.
Serviți scoicile imediat cu salsa verde lingură peste ea.