Scoici arse cu salată de piață a fermierilor
Această rețetă face 4 porții cu 119 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Dacă $1.88 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile arse cu salata de piață a fermierilor ar putea fi o remarcabilă fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână scoici de mare, roșii, boabe de porumb și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Scoici arse cu salată de piață a fermierilor, Salată De Piață A Fermierilor, și Salată De Piață Pentru Fermieri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați Roșia, busuiocul, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; aruncați ușor. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie mare din fontă sau altă tigaie grea la foc mare.
Adăugați ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi. Se usucă scoicile cu prosoape de hârtie; se presară cu restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper.
Adăugați scoici în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți scoicile; gătiți 2 minute sau până când ați terminat.
Scoateți scoicile din tigaie; păstrați cald.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați porumb în tigaie; saut 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați la amestecul de roșii; aruncați ușor.
Serviți salata cu scoici.