Scoici aburite în șofran și bulion verde de primăvară
Scoici aburite în șofran și bulion verde de primăvară necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 147 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,34 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pene de lămâie, fire de șofran, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Capellini Cu Midii Și Scoici În Bulion Bogat De Șofran, Scoici fierte la grătar și Chorizo în bulion de roșii-șofran, și Scoici sau midii aburite în bulion condimentat.
Instrucțiuni
Puneți bulionul, chorizo, usturoiul și șofranul într-o tigaie mare și aduceți la fierbere.
Adăugați verdeața, acoperiți și gătiți timp de 2 minute până se ofilesc complet.
Adăugați scoicile, acoperiți și gătiți la foc mare timp de 4-5 minute până când fiecare scoică s-a deschis. Se amestecă pătrunjelul tocat.
Folosind o lingură cu fante, împărțiți verdeața și scoicile între boluri mari, puțin adânci, apoi turnați peste bulion.
Stropiți cu ulei și serviți cu lămâia pentru a se strecura.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.