Scoici aburite în vin și Chorizo

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici aburite în vin și Chorizo. Această rețetă face 2 porții cu 556 calorii, 25g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scoici mici, ardei gras, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Scoici aburite în vin și Chorizo, Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă, și Scoici aburite cu ulei de Chorizo.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa, ardeiul gras, usturoiul, chimenul si sarea in ulei intr - o oala grea de 4 pana la 6 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand legumele se inmoaie, 7 pana la 9 minute. Se amestecă vinul și se fierbe.
Adăugați scoici și chorizo, apoi fierbeți, acoperite, până când scoicile se deschid, 7 până la 8 minute. (Aruncați scoicile care nu sunt deschise după 9 minute.) Se condimentează cu piper și se amestecă coriandru.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.