Scoici aburite cu ghimbir și Scallions
Dacă 13 cenți pe porție cade în bugetul dvs., scoici aburit cu ghimbir și Scallions ar putea fi un uimitor fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 9 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți scoici, piper, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cod Aburit Cu Ghimbir Și Scallions, Cod aburit cu ghimbir și Scallions, și Cod aburit cu ghimbir și Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele sosului într-un castron.
Așezați scoici într-un vas rezistent la aburi. Se amestecă sosul, se toarnă peste scoici.
Așezați vasul pe un raft într-un wok peste 6 căni de apă clocotită, acoperiți și aburiți, 1 1/2 până la 2 minute. Nu exagerați, altfel scoicile vor deveni dure. Opriți focul și scoateți vasul din abur.
Se ornează cu coriandru și se servește imediat.
Pentru a face ulei de scallion: tăiați, curățați și uscați 3 până la 4 ciorchini de scallions (1 kilogram), apoi tăiați fiecare scallion în bucăți de 2 inci și zdrobiți ușor porțiunile albe.
Încălziți wok la foc mare timp de 30 de secunde.
Adăugați 1 1/2 căni de ulei de arahide și scallions. Se amestecă și se amestecă bine, făcând anumite scallions sunt scufundate în ulei. Aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți uleiul și scallions timp de 20 de minute, amestecând ocazional, până când scallions se rumenesc. Opriți focul, strecurați printr-o strecurătoare fină într-un bol și răciți la temperatura camerei.
Se toarnă într-un borcan de sticlă, se acoperă și se dă la frigider până când este nevoie. Această rețetă face 1 1/4 căni, dar uleiul se păstrează timp de trei luni la frigider.
Din bucătăria chinezească a bunicii mele: 100 de rețete de familie și lecții de viață de Eileen Yin-Fei Lo, (C) 2006 prin aranjament cu Home Books, membru al Penguin Group (SUA), Inc.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.