Scoarță De Merișor-Fistic
Coaja de afine-fistic ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 783 calorii, 12g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 11. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pergament de unt, fistic, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coaja De Afine Cu Fistic, Coaja De Fistic De Afine De Ciocolată, și Scoarță De Ciocolată Albă Cu Fistic Și Afine.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt de 12 pe 15 inci cu pergament de gătit; pergament de unt. Se toacă 2 kilograme de ciocolată albă și se pune cu 1 lingură de scurtare a legumelor solide într - un castron rezistent la căldură, care se va cuibări într-o tigaie de 3 până la 4 litri.
Încălziți 1 inch de apă în tigaie doar până la abur.
Se ia de pe foc și se pune vasul peste apă (vasul nu trebuie să atingă apa). Se amestecă ocazional doar până când amestecul este topit și neted.
Scoateți vasul din tigaie.
Se amestecă câte 2 căni fiecare fistic crud nesărat decojit și afine uscate. Folosind o spatulă flexibilă, răzuiți amestecul pe pergament cu unt și întindeți 3/8 până la 1/2 inch grosime (amestecul ar trebui să acopere aproape foaia).
Se presară cu încă 1 cană fiecare fistic și afine uscate; apăsați ușor în ciocolată albă.
Lăsați să stea la temperatura camerei răcoroase (Vezi notele) până când este complet ferm, 4 până la 6 ore sau peste noapte. Rupeți sau tăiați coaja în bucăți. Depozitați etanș într-un loc răcoros până la 1 lună.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier