Scialatielli ai Gamberetti (Paste plate cu creveți Rock și dovlecei)

Scialatielli ai Gamberetti (Paste plate cu creveți Rock și dovlecei) necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1185 calorii, 46G de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.08 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați creveți rock, ulei de măsline, făină de tort și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este bine. Încercați Spaghete grase de casă cu creveți Rock (Scialatielli ai Gamberetti), Creveți Dovlecei Paste Puttanesca, și Paste de dovlecei cu creveți și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fiert și umpleți un castron cu cuburi de gheață și apă. Albiți busuiocul în apă clocotită timp de 10 secunde, apoi reîmprospătați-l în apa cu gheață.
Se scurge și se toacă mărunt; ar trebui să ai 1/4 cană. Faceți o movilă de făină, apoi faceți o fântână în centru. Spargeți ouăle în fântână, turnați laptele și adăugați busuiocul. Folosind o furculiță, amestecați amestecul de ouă încet în făină pentru a forma un aluat umed.
Adăugați brânza rasă și, lucrând acum cu mâinile, aduceți aluatul împreună și frământați 8 până la 10 minute pentru a forma un aluat neted. Se lasă să se odihnească 15 minute acoperite în folie de plastic.
Configurați o mașină de rulat paste și tăiați o bucată de aluat de paste de dimensiunea unei mingi de tenis.
Rotiți pastele prin role pe cea mai largă setare, apoi pliați-o cu treimi și treceți-o din nou pe aceeași setare. Repetați acest lucru de trei ori, având grijă să adăugați foarte puțină făină, deoarece va usca pastele. Rulați pastele prin următoarele două setări mai subțiri. Ar trebui să fie destul de gros.
Așezați foaia de paste pe o placă de tăiere cu făină și folosiți un cuțit pentru a tăia transversal în benzi de 1/3 inci.
Așezați tăiței tăiați pe un prosop de bucătărie și acoperiți cu altul.
Rotiți și tăiați pastele rămase în același mod.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 6 linguri de ulei și usturoiul la foc mediu până când usturoiul se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute.
Adăugați bucățile de dovlecel și gătiți până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Adăugați fulgii de ardei, vinul și untul, dați la fiert și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați creveții și scoateți-i de pe foc.
Aruncați pastele în apa clocotită și gătiți până se înmoaie încă al dente, aproximativ 3 minute.
Se scurge și se aruncă în tigaie la foc mare. Gatiti pana cand crevetii sunt doar gatiti, aproximativ un minut, iar pastele si sosul au devenit una.
Adăugați pătrunjelul și aruncați cu restul de 4 linguri de ulei, de pe foc.
Se toarnă într-un castron încălzit și se servește cu mult piper.