Schnitzelwich-Uri Holstein
O porție conține 944 calorii, 59G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.27 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, nucșoară, capere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Schnitzel a la Holstein, Holstein Negrese, și Holstein Crinkles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți făina într-un vas puțin adânc. Bateți ușor 2 ouă într-un alt vas superficial.
Amestecați pesmetul și nucșoara într-un al treilea fel de mâncare.
Puneți Cotletele de vițel între foi de folie de plastic la o grosime de 1/8 inci.
Se presară cu sare și piper. Dragează vițelul în făină, apoi înmoaie ouăle bătute și acoperă cu pesmetul.
Încălziți un strat subțire de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiti Cotletele de vițel până la auriu profund, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați într-un raft pentru a se scurge.
Ștergeți tigaia și reveniți la foc mediu.
Adăugați 4 linguri de unt și încălziți până când spuma dispare.
Adăugați caperele și pătrunjelul și gătiți, amestecând, 1 minut. Rotiți sucul de lămâie și îndepărtați-l de pe foc.
Între timp, încălziți un pat de unt într-o altă tigaie la foc mediu. Crăpați restul de 4 ouă în tigaie și prăjiți ușor.
Aranjați salata pe jumătățile inferioare ale rulourilor și deasupra cu șnțelul.
Stropiți cu untul de caper, apoi acoperiți cu hamsiile și ouăle prăjite. Acoperiți cu blaturile de COC.