Schnitzel De Pui Acoperit Cu Panko

Schnitzel De Pui Acoperit Cu Panko
Schnitzel de pui acoperit cu Panko ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 817 calorii. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, pătrunjel, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Schnitzel De Pui Acoperit Cu Panko, Schnitzel de pui acoperit cu Panko cu capere și lămâie, și Pui De Fermă Acoperit Cu Panko Crocant.

Instrucțiuni

1
Setați făina, ouăle și panko în trei boluri separate de mică adâncime. Condimentați Cotletele de pui cu sare și piper. Dragați puiul în făină, scuturând orice exces, apoi înmuiați ouăle și acoperiți bine cu panko, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
În fiecare dintre cele 2 skillete mari, încălziți 1/4 cană de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
3
Adăugați puiul și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până devine auriu și crocant, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Transferați puiul pe o foaie de copt tapetată cu un prosop de hârtie și presărați sare, apoi transferați pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Între timp, într-o cratiță mică, topiți untul și gătiți la foc moderat până se rumenesc și nuci, aproximativ 4 minute. Se amestecă caperele, sucul de lămâie și pătrunjelul; lingura peste pui si serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista