Schnitzel De Pui Acoperit Cu Panko

Schnitzel de pui acoperit cu Panko ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 817 calorii. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, pătrunjel, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Schnitzel De Pui Acoperit Cu Panko, Schnitzel de pui acoperit cu Panko cu capere și lămâie, și Pui De Fermă Acoperit Cu Panko Crocant.
Instrucțiuni
Setați făina, ouăle și panko în trei boluri separate de mică adâncime. Condimentați Cotletele de pui cu sare și piper. Dragați puiul în făină, scuturând orice exces, apoi înmuiați ouăle și acoperiți bine cu panko, apăsând ușor pentru a adera.
În fiecare dintre cele 2 skillete mari, încălziți 1/4 cană de ulei de canola.
Adăugați puiul și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până devine auriu și crocant, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul pe o foaie de copt tapetată cu un prosop de hârtie și presărați sare, apoi transferați pe farfurie.
Între timp, într-o cratiță mică, topiți untul și gătiți la foc moderat până se rumenesc și nuci, aproximativ 4 minute. Se amestecă caperele, sucul de lămâie și pătrunjelul; lingura peste pui si serveste.