Schnitzel De Pui
Schnitzel de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 375 calorii, 41G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 29 minute. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Un amestec de sare, făină, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Încercați Schnitzel De Pui, Schnitzel De Pui, și Schnitzel De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare jumătate de piept de pui în jumătate orizontal prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de sân.
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/8 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Presărați puiul cu sare și piper.
Așezați făina într-un vas de copt puțin adânc.
Combinați muștarul și oul într-un alt vas de copt superficial.
Combinați panko, pătrunjelul și usturoiul într-un al treilea vas de copt superficial. Dragă pui bătut în făină; scufundați în amestec de muștar și dragă în amestec panko, apăsând ferm pentru a acoperi.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 4 bucăți de pui. Gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți puiul și păstrați-l cald. Repetați cu restul de 1 lingură de ulei și pui.
Se servește cu pene de lămâie.