Schnitzel de porc ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 503 calorii, 36g de proteine, și 29G de grăsime. 2058 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de cotlet de porc, piper, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Schnitzel de porc, Schnitzel De Porc, și Schnitzel De Porc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Folosiți un ciocan de carne pentru a bate Cotletele de porc la grosimea de 1/4-1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Tăiați fante mici în jurul marginilor tăieturilor pentru a preveni ondularea.
3
Așezați 3 boluri puțin adânci. Unul cu un amestec de făină, sare condimentată și piper. Al doilea cu oul și laptele bătut împreună. Al treilea cu un amestec de pesmet (sau panko) și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Chifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Dragați cotletele mai întâi în făina condimentată, apoi înmuiați cotletele în amestecul de ouă, apoi în amestecul de pesmet și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New York
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Lucrand in loturi, saut saut saut timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
3
Scoateți cotletele din tigaie și acoperiți-le cu folie sau puneți-le într-un cuptor cald pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Deglazați tigaia, faceți sos de mărar cu smântână:
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați bulionul de pui în tigaie pentru a deglaza tigaia, răzuind fundul tigaiei pentru a slăbi bucățile maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Într-un castron mic amestecați mărarul și sarea în smântână. Amestecați amestecul de smântână în bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Crengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Se încălzește și se amestecă până când amestecul se îngroașă (nu lăsați să fiarbă).
8
Serviți cotletele cu sosul și feliile de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Schnitzel poate fi asociat cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.