Schnitzel De Porc
Schnitzel de porc ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 503 calorii, 36g de proteine, și 29G de grăsime. 2058 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de cotlet de porc, piper, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Schnitzel de porc, Schnitzel De Porc, și Schnitzel De Porc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Folosiți un ciocan de carne pentru a bate Cotletele de porc la grosimea de 1/4-1/8 inch.
Tăiați fante mici în jurul marginilor tăieturilor pentru a preveni ondularea.
Așezați 3 boluri puțin adânci. Unul cu un amestec de făină, sare condimentată și piper. Al doilea cu oul și laptele bătut împreună. Al treilea cu un amestec de pesmet (sau panko) și boia de ardei.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Dragați cotletele mai întâi în făina condimentată, apoi înmuiați cotletele în amestecul de ouă, apoi în amestecul de pesmet și boia.
Lucrand in loturi, saut saut saut timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
Scoateți cotletele din tigaie și acoperiți-le cu folie sau puneți-le într-un cuptor cald pentru a se încălzi.
Deglazați tigaia, faceți sos de mărar cu smântână:
Adăugați bulionul de pui în tigaie pentru a deglaza tigaia, răzuind fundul tigaiei pentru a slăbi bucățile maro.
Într-un castron mic amestecați mărarul și sarea în smântână. Amestecați amestecul de smântână în bulionul de pui.
Se încălzește și se amestecă până când amestecul se îngroașă (nu lăsați să fiarbă).
Serviți cotletele cu sosul și feliile de lămâie, dacă doriți.