Schimbarea finală: fleac de afine
Dacă doriți să adăugați mai multe Europene rețete pentru colecția dvs., makeover-ul final: Blueberry fleac ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 360 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână gălbenuș de ou, zahăr tos auriu, zahăr tos auriu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. 79 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Schimbarea finală: brioșe cu afine, Makeover Cranberry Fleac, și Ultimul makeover: Tiramisu.
Instrucțiuni
Faceți crema: amestecați zahărul, pudra de cremă și făina de porumb cu 1 lingură de lapte pentru a face o pastă curgătoare. Bateți în gălbenușul de ou.
Turnați laptele rămas într-o tigaie, răzuiți semințele de vanilie, adăugați păstăia, apoi lăsați să vină doar la fierbere. Se amestecă acest lucru în pasta de făină de porumb, apoi se toarnă într-o tigaie curată. Gatiti la foc mediu, amestecand tot timpul, pana se ingroasa.
Se ia de pe foc, apoi se amestecă crme frache până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron, se acoperă suprafața cu folie alimentară pentru a opri formarea pielii, se lasă să se răcească, apoi se răcește până se răcește complet.
Faceți tortul: încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Ungeți ușor și tapetați baza unei forme rotunde de tort de 20 cm.
Puneți zahărul și ouăle într-un castron.
Bateți cu bătăi electrice timp de 5 minute până când sunt foarte groase, de culoare mai palidă și consistența frișcii. Cerneti peste faina si repede, dar usor, impaturiti-o. Puneți amestecul în formă și nivelați-l cu atenție, având grijă să nu-l zdrobiți.
Coaceți timp de 25 de minute până când a crescut, apoi scoateți și răciți pe un suport de sârmă. Îndepărtați hârtia de căptușeală. Înjumătățiți tortul, astfel încât să aveți un semicerc. (Cealaltă jumătate poate fi înghețată pentru altă dată.) Împărțiți semicercul în jumătate cu un cuțit, apoi sandwich-ul înapoi împreună cu răspândirea fructelor.
Puneți zahărul și coaja de tei pentru fructe într-o tigaie cu 2 lingurițe de apă. Aduceți încet la fierbere până când zahărul s-a dizolvat, apoi faceți bule timp de 1-2 minute până când este siropos. Sfat în afine, apoi gătiți foarte scurt, amestecând doar o dată sau de două ori, până când încep să izbucnească și să-și elibereze sucurile (dar totuși rămân întregi) și obțineți un sirop violet. Se lasă deoparte să se răcească.
Straturile de burete și cremă pot fi construite cu până la 2-3 ore înainte de momentul în care doriți să serviți.
Tăiați buretele jammy în cuburi, apoi puneți-l în baza unui vas de sticlă.
Burniță peste Marsala. Păstrați aproximativ de fructe de padure înapoi pentru partea de sus, apoi lingura restul peste burete cu un pic de sirop. Aruncați păstăia din cremă, apoi turnați-o peste fructe.
Chiar înainte de servire, bateți iaurtul, mascarpona și zahărul împreună până când sunt netede și cremoase. Îngrămădiți-vă pe cremă, apoi stropiți peste fructele și siropul rezervat. Folosiți o frigăruie pentru a învârti o parte din sucuri prin toppingul cremos.
Serviți imediat sau siropul decolorează toppingul. Acest lucru este cel mai bine mâncat în aceeași zi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru fleac. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "