Scampi De Var La Grătar

Scampi de var la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 741 calorii, 47G de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 2 și costă $6.04 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper cayenne, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scampi Picant De Creveți La Grătar Cu Nucă De Cocos Și Lime, Scampi de creveți Cilantro Lime cu tăiței de dovlecei, și Scampi De Creveți La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați creveții, 1/4 cană suc de lămâie și ulei de măsline într-un castron, aruncând pentru a acoperi. Pune deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa verde și usturoiul și fierbeți 1 până la 2 minute.
Adăugați vin, piper cayenne, sare și sucul de lămâie rămas. Se fierbe 3 până la 5 minute.
Creveți la grătar la foc mediu-mare 3 minute sau până la opac. Aruncați creveții în sos de unt de var și serviți imediat.
Notă: dacă plouă și nu doriți să vă pregătiți ca acel faimos pescar îmbrăcat în galben pentru a face cina la grătar, scurgeți creveții din marinată și gătiți-i în sosul de unt de var într-o tigaie mare acoperită timp de aproximativ 5 minute.
Se toarnă: iată câteva albe ușoare, care sunt, de asemenea, ușoare pe portofel: 3 Blind Moose Chardonnay, Blackstone Winery Monterey County Pinot Grigio, Nobilo Marlborough Sauvignon Blanc și Talus Collection Pinot Grigio. Simțiți-vă liber să utilizați oricare dintre acestea și în rețetă.