Scampi De Creveți Cu Ardei

Scampi De Creveți Cu Ardei
Pepper Shrimp Scampi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 283 calorii, 21g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, căței de usturoi, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scampi De Creveți Cu Ardei De Lămâie, Scampi De Creveți Cu Ardei De Lămâie, și Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotează dovleceii, ceapa, ardeii și usturoiul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați creveții; gatiti si amestecati 2-4 minute sau pana cand crevetii devin roz. Se amestecă untul, oregano și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
UntUnt
CrevețiCreveți
BusuiocBusuioc
3
Scurgeți pastele; se adaugă în tigaie și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan

Echipamente

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Gamble Family Vineyards Gamble Vineyard Sauvignon Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gamble Family Vineyards Gamble Vineyard Sauvignon Blanc
Gamble Family Vineyards Gamble Vineyard Sauvignon Blanc
Arome pline de viață de floare de soc cu miere, măr condimentat și marmeladă de citrice. Crisp și răcoritoare aciditate căsătorit cu un suport uleios unctuos mouthfeel arome de pere coapte, tei si iasomie. Finisajul este lung, cu note minerale complexe, piper alb și citrice.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista