Scallops ars cu salsa de ananas-castravete
Rețeta scoicile arse cu salsa de ananas-castravete ar putea satisface pofta ta mexicană în jurul valorii de 15 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 106 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți scoici de mare, ananas, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Scallops Cu Ananas, Ghimbir Și Salsa De Lemongrass, Scoicile Arse Cu Fenicul Ras, Castravete Și Grapefruit, și Scallops cu Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați castravetele, ananasul, coriandrul, ceapa roșie, sucul de lămâie, coaja de tei, jalapeno, sarea și sosul fierbinte. Gustați și reglați condimentul, dacă este necesar.
Clătiți scoicile și uscați-le. Condimentează-le cu sare și piper, după gust.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Căutați scoicile, fără a le mișca în tigaie până devin aurii, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Aranjați pe farfurii de servire și serviți cu un topping generos de salsa.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Brittan Chardonnay. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 52 de dolari.
![Brittan Chardonnay]()
Brittan Chardonnay
Vinul are o senzație și o textură bogată în gură, cu tonuri subiacente de vanilie și stejar cremos. Pe palat sunt arome coapte de fructe de piatră, în timp ce persistă pe finisajul lung și elegant sunt indicii de bergamotă și lămâie meyer. Fructul bogat este echilibrat frumos cu aciditate plăcută a Palatului, făcând din acesta un vin remarcabil pentru a se împerechea cu fructe de mare, păsări de curte, mâncăruri vegetariene bogate și, desigur, brânzeturi perfect coapte.