Scallopini de somon cu Orzo de migdale

Scallopini de somon cu Orzo de migdale
Scallopini de somon cu Orzo de migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 561 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână migdale, unt, capere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Somon Orzo, Somon și sparanghel Orzo, și Somon Fript Cu Orzo.

Instrucțiuni

1
Gatiti 1/2 cana orzo conform instructiunilor pachetului; scurgeți, rezervând 1/2 cană lichid. Topiți 1 linguriță de unt într-o tigaie antiaderentă la foc mediu. Se rumenesc 2 linguri de migdale; pus deoparte. Condimentează somonul cu sare și piper. Saut pe ambele părți până la făcut. Împărțiți orzo și somon între 2 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
2
Adăugați lichid rezervat în tigaie cu 2 linguri de suc și 1 lingură de capere. Aduceți la fierbere. Se amestecă 3 lingurițe de unt și migdale. Lingură peste farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate40
Revista