Scallopine de vițel cu salată de roșii cherry carbonizate

Scallopine de vițel cu salată de roșii cherry carbonizate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 251 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, oțet de sherry, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 72%. Rețete similare sunt Scallopine de vițel cu salată de linte, Salată de porumb carbonizat și roșii Cherry cu dovlecei și ridichi, și Scallopine de vițel cu sparanghel.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mare, bateți uleiul de măsline cu oțetul de sherry, șalota tocată și muștarul Dijon. Condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Încălziți o tigaie medie din fontă pe grătar.
Adăugați roșiile și gătiți la foc mare, agitând tigaia de câteva ori, până când roșiile sunt carbonizate și cojile încep să se despartă, aproximativ 4 minute.
Adăugați roșiile în vinetă și zdrobiți ușor roșiile pentru a elibera o parte din sucurile lor.
Condimentează vițelul cu sare și piper. Ungeți ușor grătarul. Grătiți vițelul, întorcându-l o dată, până când este gătit, aproximativ 2 minute.
Adăugați rucola și așchii de brânză la roșii și aruncați bine.
Așezați salata alături de vițel și serviți.