Scallop, creveți și Fondue de pește
Scallop, creveți și Fondue de pește este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 623 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $10.97 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână șalotă, usturoi, scoici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Pește Și Scoici, Cocktail de scoici și creveți, și Ceviche de creveți și scoici.
Instrucțiuni
Sareți ușor fructele de mare și răciți-le la frigider până când sunt gata de gătit. Aranjați fructele de mare pe un platou și garnisiți cu pene de lămâie și crenguțe de coriandru.
Într-o cratiță medie la foc mediu, încălziți uleiul de măsline și sotati șalotele, usturoiul și ghimbirul până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați vinul, apa și sarea și aduceți la fierbere.
Transferați într-o oală de fondue și aduceți bulionul la foc mic. Frigeți fructele de mare pe furculițele de fondue și gătiți până când nu mai sunt opace, aproximativ 2 minute. Scufundați-vă în sosuri.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio