Scallop cartofi și șuncă
Cartofi Scallop și șuncă necesită în jur 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 96 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 8. O porție conține 323 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, frișcă grea, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola de șuncă și fasole verde, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați smântâna, smântâna, arpagicul și sarea. Într-un 2-qt uns. vas de copt, strat 2-1 / 2 căni cartofi, ouă și 3/4 cană amestec de smântână. Se acoperă cu 2-1 / 2 căni de cartofi, șuncă și cartofi rămași.
Se toarnă amestecul de cremă rămas deasupra.
Combinați pesmetul, untul și sarea de ceapă; presărați deasupra.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 55-60 de minute sau până la încălzire.