Savarin de căpșuni și vin dulce

Savarin de căpșuni și vin dulce
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, căpșuni și savarin de vin dulce ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 10 porții cu 711 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de zahăr auriu, suc de lămâie, lapte cald și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Savarin, Ciocolată-Rom Savarin, și Brillat-Savarin Cheesecake cu Mango și fructul pasiunii.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul și drojdia într-un bol cu un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se amestecă laptele și ouăle, apoi se toarnă și se bate bine pentru a face un aluat gros și lipicios. Dot peste unt, apoi se acoperă și se lasă într-un loc cald timp de aproximativ 30 de minute până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
(Keebler)(Keebler)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
3
Între timp, faceți siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
4
Încălziți zahărul și coaja cu 125 ml apă până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Se ia de pe foc și se amestecă vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
7
Când aluatul a crescut, bateți-l cu o lingură de lemn timp de aproximativ 1 min pentru a amesteca untul, apoi lingurați într-o matriță inelară de 25 cm cu unt. Acoperiți cu folie alimentară unsă și lăsați până ajunge la trei sferturi din drum în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8
Îndepărtați folia alimentară și coaceți timp de 15 minute până când a crescut bine și auriu, apoi turnați peste siropul de vin. Acoperiți și lăsați până când este gata de servit. Puteți îngheța acest lucru sau lăsați-l peste noapte într-un loc răcoros. Pentru a servi, întoarceți Savarina pe o farfurie mare de servire și periați cu gemul, astfel încât să arate frumos și lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
9
Se amestecă căpșunile cu lămâia și zahărul și se îngrămădesc în mijloc. Decorați cu frunze de căpșuni, dacă le aveți, și serviți cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Revista