Saut Chard elvețian cu parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 85 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, parmezan, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Brânză Elvețiană Sotată Cu Parmezan, Saut Marmeladă Elvețiană Saut, și Chard Elvețian Sotat.
Instrucțiuni
1
Topiți untul și uleiul de măsline împreună într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă usturoiul și ceapa și se fierbe timp de 30 de secunde până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați tulpinile de smog și vinul alb. Se fierbe până când tulpinile încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă frunzele de bietă și se gătește până se ofilesc. În cele din urmă, amestecați sucul de lămâie și parmezanul; condimentați după gust cu sare, dacă este necesar.