Saut smog elvețian cu parmezan
Saut Chard elvețian cu parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 85 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, parmezan, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Brânză Elvețiană Sotată Cu Parmezan, Saut Marmeladă Elvețiană Saut, și Chard Elvețian Sotat.
Instrucțiuni
Topiți untul și uleiul de măsline împreună într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă usturoiul și ceapa și se fierbe timp de 30 de secunde până se parfumează.
Adăugați tulpinile de smog și vinul alb. Se fierbe până când tulpinile încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă frunzele de bietă și se gătește până se ofilesc. În cele din urmă, amestecați sucul de lămâie și parmezanul; condimentați după gust cu sare, dacă este necesar.