Saut smog elvețian cu alune și usturoi
Saut Chard elvețian cu alune și usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 96 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați alune, bietă elvețiană, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Saut Smog Elvețian Cu Usturoi, Ciorbă Elvețiană sotată cu lămâie și usturoi, și Tulpini de brânză elvețiană sotate cu ulei de măsline, usturoi și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți alunele într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu, amestecând continuu, 3 minute sau până când sunt parfumate.
Scoateți nucile din tigaie.
Topiți untul în tigaie; se amestecă hamsia și usturoiul. Gatiti, amestecand continuu, 1 minut sau pana cand usturoiul este prajit si hamsia s-a despartit.
Adăugați bietă, în loturi, amestecând până se ofilesc. Gatiti, aruncand ocazional, 15 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă oțetul de sherry și nucile. Condimentează cu sare kosher și piper negru după gust.