Saut scoici de mare cu cuscus de mere-susan și conopidă purpurie și galbenă pur și simplu

Saut scoici de mare cu cuscus de mere-susan și conopidă purpurie și galbenă pur și simplu
Saut scoici de mare cu cuscus de mere-susan și conopidă purpurie și galbenă pur și pur necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $3.73 pe portie. Acest fel principal are 577 calorii, 15g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, smântână grea, măr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mărul verde, puteți urma acest fel principal cu Această Pâine Cu Mere Are Un Gust La Fel Ca Plăcinta Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Saut scoici de mare cu cuscus de mere-susan și conopidă purpurie și galbenă pur și simplu, Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, și Cartofi dulci Chipotle și piureuri de mere condimentate.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc moderat, combinați conopida purpurie, smântâna și untul și aduceți încet la foc mic. Continuați să fierbeți până când conopida este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Transferați conopida într-un robot de bucătărie sau blender, rezervând lichidul de gătit și procesați, adăugând lichidul de gătit după cum este necesar, până când este complet neted. Aruncați orice lichid de gătit rămas. Cu robotul de bucătărie sau blenderul la foc mic, stropiți încet în ulei, amestecând până se omogenizează. Se condimentează cu sare și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Într-o cratiță mare la foc moderat, combinați conopida galbenă, smântâna și untul și aduceți încet la foc mic. Continuați să fierbeți până când conopida este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Transferați conopida într-un robot de bucătărie sau blender, rezervând lichidul de gătit și procesați, adăugând lichidul de gătit după cum este necesar, până când este complet neted. Aruncați orice lichid de gătit rămas. Cu robotul de bucătărie sau blenderul la foc mic, stropiți încet în ulei, amestecând până se omogenizează. Se condimentează cu sare și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc apoi se adaugă cuscusul, se amestecă, se acoperă și se lasă să stea 5 minute. Folosind o furculiță, pufați cuscusul, apoi pliați mărul și semințele de susan. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1
Într-un castron mic, amestecați împreună sarea și pudra de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-o tigaie mare la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați. Căutați scoicile, răsturnând o dată, până se rumenesc adânc pe ambele părți și tocmai fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Tăiați fiecare scoică pe jumătate orizontal și condimentați cu sarea curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Împărțiți conopida purpurie și galbenă pur și simplu între 4 plăci. Aranjați o lingură de cuscus pe 1 parte a fiecărei farfurii. Aranjați 6 jumătăți de scoici pe cealaltă parte a fiecărei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2
Garnisiți cu pene de var și alge marine wakame, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Alge MarineAlge Marine
WakameWakame
3
De La Maestru
4
Bucatar sef, (c) Fox 2013

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista