Prazul saut cu castane este un fără gluten și primar rețetă cu 12 porții. Acest fel de mâncare are 102 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, morcov, castane și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Saut ceapa, castane si Bacon, Saut castane, ceapă și slănină, și Praz Sotat.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare și adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați castanele, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, netulburat, până se rumenesc pe fund, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Castane
3
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți uleiul de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul și hamsia și gătiți la foc moderat, amestecând, până la parfum, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați vinul și gătiți la foc moderat timp de 1 minut. Se amestecă prazul și morcovul, se adaugă stocul și se aduce la foc mic. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se amestecă smântâna grea în praz și se condimentează cu sare și piper. Îndoiți castanele, transferați-le într-un castron mare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Castane
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită înainte pas refrigerați castanele și prazul separat.