Saut Inktifed Bay Scoicile
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Saut scoici de golf cu un număr mare ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 247 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci shiitake, usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Scoici Tocite Cu Castraveti Saut, Salată de iarnă cu scoici de dafin Sotate, și Scoici sotate cu pătrunjel și usturoi.
Instrucțiuni
Tăiați ardeiul gras în fâșii de 1/4 inch; tăiați ceapa verde în bucăți de 1 inch. Feliați ciupercile; roșii de semințe și tăiați.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare.
Adăugați ardei gras, ceapă, ciuperci și usturoi; sotati 2-3 minute sau pana cand se inmoaie.
Topiți restul de 2 linguri de unt în tigaie; adăugați scoici și sotati 2 până la 3 minute.
Adăugați vin și aduceți la fierbere; se fierbe 2 minute. Se amestecă legumele sotate, roșiile, sarea și piperul; gătiți până se încălzește bine.
Se servește peste orez și se presară pătrunjel tocat, dacă se dorește.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersici la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, mere crocante, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitana de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat timp de mai mulți ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.