Saut de pui cu unt de salvie rumenit
Saut de pui cu ulei de salvie cu unt rumenit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 330 calorii, 38g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, unt, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Unt Rumenit Salvie Pui Prăjit, Pui în unt rumenit cu lămâie-usturoi-salvie, și Unt rumenit și orez salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de sân între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/4-inch grosime.
Se presară cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare; înveliți cu spray de gătit.
Așezați făina într-un vas superficial; pui de dragare în făină.
Adăugați puiul în tigaie; se sotează 4 minute pe fiecare parte sau până se termină.
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați unt și crengute de salvie la tigaie; gatiti la foc mediu pana se rumeneste untul. Aruncați salvie.
Adăugați șobolani și cimbru; gatiti timp de 30 de secunde.
Adăugați suc de lămâie; gatiti timp de 30 de secunde.
Garnisiți cu frunze de salvie, dacă doriți.