Saut ciuperci sălbatice cu spanac ofilit

Saut ciuperci sălbatice cu spanac ofilit
Saut ciuperci sălbatice cu spanac ofilit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 85 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați capace de ciuperci de stridii, căței de usturoi, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Ciuperci sălbatice sotate cu spanac, Scoici calcinate saut cu Pancettan și spanac ofilit-Food & Drink-msn, și Saut Snapper pe spanac ofilit cu unt Zinfandel fiert.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ciuperci, șalotă, ghimbir și usturoi; saut timp de 3 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3
Adăugați sherry, 5 lingurițe de sos de soia și zahăr; gatiti timp de 1 minut sau pana cand lichidul este aproape absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Se ia de pe foc și se amestecă ceapa. Puneți amestecul de ciuperci într-un castron mediu; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare; adăugați 1 linguriță de ulei rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați o treime din spanac și gătiți 2 minute sau până când spanacul se ofilește, amestecând frecvent. Repetați procedura în încă 2 loturi cu spanacul rămas. Puneți spanacul într-un castron mediu; amestecați restul de 2 lingurițe de sos de soia și suc de lămâie. Se acoperă cu amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista