Saut ciuperci sălbatice cu spanac ofilit

Saut ciuperci sălbatice cu spanac ofilit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 85 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați capace de ciuperci de stridii, căței de usturoi, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Ciuperci sălbatice sotate cu spanac, Scoici calcinate saut cu Pancettan și spanac ofilit-Food & Drink-msn, și Saut Snapper pe spanac ofilit cu unt Zinfandel fiert.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci, șalotă, ghimbir și usturoi; saut timp de 3 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Adăugați sherry, 5 lingurițe de sos de soia și zahăr; gatiti timp de 1 minut sau pana cand lichidul este aproape absorbit.
Se ia de pe foc și se amestecă ceapa. Puneți amestecul de ciuperci într-un castron mediu; păstrați cald.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare; adăugați 1 linguriță de ulei rămas.
Adăugați o treime din spanac și gătiți 2 minute sau până când spanacul se ofilește, amestecând frecvent. Repetați procedura în încă 2 loturi cu spanacul rămas. Puneți spanacul într-un castron mediu; amestecați restul de 2 lingurițe de sos de soia și suc de lămâie. Se acoperă cu amestec de ciuperci.