Saut Ciuperci De Stridii
Saut ciuperci de stridii de stridii necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 34 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de oțet de cidru, ciuperci de stridii, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Saut ciuperci de stridii cu Linguine, Carne de porc cu ciuperci de stridii, și Mac și brânză (cu șuncă și ciuperci de stridii) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte. Saut ciuperci cu 1/2 lingurita sare pana devin aurii, aproximativ 8 minute.
Se adaugă oțet și saut până se evaporă, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare, apoi se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
Se servește la temperatura camerei.
Ciupercile pot fi făcute cu 4 ore înainte și păstrate la temperatura camerei.