Saut carne de pui cu anghinare
O porție conține 135 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți ulei de măsline, dezosat, frunze de oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare Sote, Anghinare Sotate Cu Usturoi, și Anghinare Pentru Copii Sotate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l.
Se presară ușor peste tot cu sare și piper.
Așezați fiecare jumătate de sân între foi de folie de plastic; cu un ciocan plat sau un sucitor, lăsați ușor și uniform puiul la 1/4 inch grosime. Îndepărtați folia de plastic.
Se toarnă ulei într-o tigaie antiaderentă de 11 până la 12 inci la foc mare, înclinându-se pentru a acoperi fundul. Când uleiul este fierbinte, adăugați puiul într-un singur strat, fără aglomerare. Când marginile încep să devină albe, întoarceți bucățile și gătiți până când nu mai sunt roz în centru (tăiate pentru a testa), 3 până la 4 minute în total. Pe măsură ce puiul este gătit, transferați-l într-un platou și păstrați-l cald; repetați pentru a găti sânii rămași.
Adăugați bulion, inimi de anghinare, măsline, capere, suc de lămâie și oregano la tigaie; se amestecă, răzuind bucățile rumenite, până când amestecul fierbe. Se amestecă pătrunjelul. Puneți sosul uniform peste pui.
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
Se ornează cu pene de lămâie.