Saut bruschetta de ciuperci și Pancetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați ciuperca saut și Bruschettan Pancetta. Această rețetă servește 10 și costă 65 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 129 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Un amestec de pancetta, smântână grea, vin marsala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 38%. Rețete similare includ Saut bruschetta de ciuperci și Pancetta, Bruschetta Cu Ciuperci Sotate, și Saut Smog cu Pancetta.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).Între timp, aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt. Folosind 1 lingură de ulei, periați foarte ușor blaturile pâinii cu uleiul. Întoarceți feliile și periați cu restul de 1 lingură de ulei. Condimentează generos o parte doar cu sare și piper.
Așezați uleiul și pancetta într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când pancetta este crocantă și rumenită, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți pancetta pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și puneți-o deoparte.Creșteți căldura la mare, adăugați ciupercile și cimbru și gătiți, amestecând rar, până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 7 până la 9 minute.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați vinul și oțetul și răzuiți orice bucăți rumenite lipite de fundul tigaiei până când lichidul a fost absorbit, aproximativ 30 de secunde. Puneți tigaia la foc mic, amestecați smântâna și gătiți până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați pancetta rezervată și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper ca needed.To serviți, împărțiți amestecul de ciuperci uniform peste pâinea la grătar și tăiați bruschetta în bucăți, dacă doriți, înainte de servire.