Saut Anghinare Pentru Copii Saut

Saut Anghinare Pentru Copii Saut
Saut anghinare pentru copii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 3 și costă $13.26 pe portie. O porție conține 719 calorii, 49G de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, suc de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Anghinare Pentru Copii Sotate, Anghinare Pentru Copii Sotate, și Saut anghinare pentru copii cu usturoi și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați frunzele exterioare și tulpinile din anghinare, lăsând doar frunzele fragede galben-verzui. Aruncați anghinare într-un castron cu apă cu gheață amestecată cu suc de lămâie și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți anghinarea și adăugați-o în apă clocotită; fierbeți până se înmoaie, 10 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Tăiați cele mai mari în jumătate, îndepărtând orice fuzz din inimă.
5
Puneți o tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați pancetta și amestecați până când grăsimea este redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
7
Adăugați usturoiul și amestecați până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Adăugați vin și anghinare pentru copii. Gatiti pana cand vinul este aproape evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Pentru CopiiAnghinare Pentru Copii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați mentă și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
10
Se servește acoperit cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista