Sauerkraut Fel De Mâncare Fierbinte

Sauerkraut fel de mâncare fierbinte este un fără lactate felul principal. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 185 calorii, 19g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de țelină, cremă condensată de supă de ciuperci, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Garnitură De Varză Murată, Garnitură De Varză Murată Poloneză Jans, și Cotlete de porc cu aragaz lent cu varză murată și mere – un fel de mâncare de Anul Nou Amish.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc la foc mediu până când nu mai este roz.
Adăugați ceapa și țelina; gatiti pana cand legumele sunt crocante-fragede. Se amestecă varza murată, tăiței, supa și ciupercile; se presară sare și piper.
Lingură într-un 2-qt uns. vas de copt. Se acopera si se coace la 350 la 1-1/2 ore sau pana cand carnea este frageda, amestecand din cand in cand.