Sauerbraten cu legume Julienne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 95g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 1086 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați fructe de ienupăr, tăiței de ou, ciorbă de pui pe care să le aveți la îndemână pentru a regla sosul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Somon de busuioc și legume Julienne, Stridii braconate în șampanie cu o Julienne de legume, spanac cu frunze și șuncă de Prosciutto, și Suc De Fructe Julienne.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de vită cu exces de grăsime, sareți-o și lăsați-o deoparte. Faceți o marinată combinând vin roșu, oțet, apă, ceapă, boabe de piper, fructe de ienupăr, frunze de dafin și cuișoare într-o oală mare și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Marinada
Vin Roșu
Oțet
Mărar Proaspăt, Smuls
Ceapă
Apă
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Lăsați această marinată să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
3
Așezați carnea de vită în marinada acum răcită, acoperiți-o și dați-o la frigider, peste noapte, dacă este posibil, dar timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Vită
4
Scoateți carnea din marinată și puneți-o deoparte pe un platou utilitar. Se strecoară marinada într-o oală, se aduce la fierbere și se degresează, apoi se reduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați carnea de vită și căutați-o pe toate părțile, apoi scoateți-o într-un platou utilitar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
7
Combinați morcovii, ceapa și țelina în aceeași tigaie pentru a face un mirepoix.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
Morcov
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se sotează timp de 2 până la 3 minute, se degajează tigaia cu o cantitate mică de marinată încălzită, apoi se adaugă pasta de roșii și se continuă gătitul încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați un pic mai mult din marinada încălzită în tigaia de sote pentru a de-glazura și reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați făina treptat până se formează o pastă. Apoi, adăugați încet toată marinada încălzită în amestec, similar cu a face un roux. Dacă sosul este prea gros, ceea ce se poate întâmpla uneori din cauza densității făinii, adăugați treptat bulion de pui sau legume până ajungeți la consistența în care acoperă spatele unei linguri. Întoarceți carnea în tigaie, acoperiți și fierbeți până se înmoaie furculița, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Legume
Marinada
Carne
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Scoateți carnea și lăsați să se odihnească cu 5 până la 10 minute înainte de feliere. Se strecoară sosul, se pun felii de carne pe farfuria de servire, se toarnă sosul în jur și se ornează cu legume aburite și bucăți de smântână.