Sauerbraten cu legume Julienne

Sauerbraten cu legume Julienne
Sauerbraten cu legume Julienne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 95g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 1086 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați fructe de ienupăr, tăiței de ou, ciorbă de pui pe care să le aveți la îndemână pentru a regla sosul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Somon de busuioc și legume Julienne, Stridii braconate în șampanie cu o Julienne de legume, spanac cu frunze și șuncă de Prosciutto, și Suc De Fructe Julienne.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de vită cu exces de grăsime, sareți-o și lăsați-o deoparte. Faceți o marinată combinând vin roșu, oțet, apă, ceapă, boabe de piper, fructe de ienupăr, frunze de dafin și cuișoare într-o oală mare și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MarinadaMarinada
Vin RoșuVin Roșu
OțetOțet
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
CeapăCeapă
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Lăsați această marinată să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
3
Așezați carnea de vită în marinada acum răcită, acoperiți-o și dați-o la frigider, peste noapte, dacă este posibil, dar timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
4
Scoateți carnea din marinată și puneți-o deoparte pe un platou utilitar. Se strecoară marinada într-o oală, se aduce la fierbere și se degresează, apoi se reduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați carnea de vită și căutați-o pe toate părțile, apoi scoateți-o într-un platou utilitar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
7
Combinați morcovii, ceapa și țelina în aceeași tigaie pentru a face un mirepoix.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se sotează timp de 2 până la 3 minute, se degajează tigaia cu o cantitate mică de marinată încălzită, apoi se adaugă pasta de roșii și se continuă gătitul încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați un pic mai mult din marinada încălzită în tigaia de sote pentru a de-glazura și reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați făina treptat până se formează o pastă. Apoi, adăugați încet toată marinada încălzită în amestec, similar cu a face un roux. Dacă sosul este prea gros, ceea ce se poate întâmpla uneori din cauza densității făinii, adăugați treptat bulion de pui sau legume până ajungeți la consistența în care acoperă spatele unei linguri. Întoarceți carnea în tigaie, acoperiți și fierbeți până se înmoaie furculița, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De LegumeStoc De Legume
MarinadaMarinada
CarneCarne
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Scoateți carnea și lăsați să se odihnească cu 5 până la 10 minute înainte de feliere. Se strecoară sosul, se pun felii de carne pe farfuria de servire, se toarnă sosul în jur și se ornează cu legume aburite și bucăți de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
LegumeLegume
SosSos
CarneCarne
12
Serviți cu tăiței de ou fierți ca acompaniament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De Ou GătităFidea De Ou Gătită

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista