Sauced: Muștar De Bere Picant
Sauced: muștarul de bere picant este un fără gluten, fără lactate și vegetarian băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar brun, zahăr brun, bere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Această rețetă de la Serious Eats are 354 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Brats de pui la grătar cu ceapă roșie murată și muștar maro picant, Muștar Picant De Bere, și Muștar Picant De Bere Bavareză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, acoperiți semințele de muștar galben și maro cu oțet și 1/2 cană de bere. Acoperiți și puneți la frigider peste noapte.
Într-o cratiță mică, amestecați împreună restul de ceașcă de bere, zahăr, miere, sare, turmeric și ienibahar. Se aduce la fierbere la foc mediu, se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
În borcanul unui blender adăugați semințe de muștar cu lichidul lor de înmuiere și amestecul răcit din cratiță. Puree până se omogenizează.
Transferați într-un recipient etanș și refrigerați peste noapte înainte de utilizare.