Sat Grill Mixt Cu Sos Picant De Arahide
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da sat gratar mixt cu sos de arahide picant un try. O porție conține 34 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați sosul picant de arahide, pieptul de pui jupuit și dezosat, sosul de soia lite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 24%. Încercați Turcia sat cu sos picant de arahide, Pui sătura cu sos picant de arahide scufundare, și Pui sătura cu sos picant de arahide scufundare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați puiul și carnea de porc în fâșii de 3 - x 1/2 - inch.
Tăiați mușchiul de vită în fâșii lungi subțiri. Cojiți creveții și devein, dacă doriți.
Așezați puiul, carnea de porc, carnea de vită și creveții în boluri separate.
Bateți împreună sosul de soia și următoarele 5 ingrediente.
Stropiți uniform peste boluri de carne și creveți; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 30 de minute. Înmuiați frigarui în apă rece pentru a preveni arderea.
Filetați puiul, carnea de porc, carnea de vită și creveții uniform pe frigarui (10 frigarui din fiecare ingredient).
Grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
1 până la 3 minute pe fiecare parte.
Aranjați frigarui pe un platou și serviți cu sos picant de arahide.