Sare de lămâie cu fenicul și Chili

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați sare de lămâie cu fenicul și Chili. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 2 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Un amestec de sare kosher grosieră, semințe de fenicul, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Anghinare Prăjită Crocantă Și Roți De Lămâie Cu Sare De Fenicul Condimentată, Crudite De Fenicul Și Napi Cu Sare De Fenicul, și Pepene verde cu sare de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade.
Întindeți coaja de lămâie pe foaia de copt.
Coaceți 5 minute. Amestecați coaja și continuați să coaceți până se usucă la atingere, încă aproximativ 5 minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor și lăsați coaja să se răcească complet, aproximativ 20 de minute.
Într-un castron mediu, combinați sarea kosher, sarea de mare fulgioasă, semințele de fenicul și fulgii de ardei roșu.
Adăugați coaja de lămâie și amestecați până se distribuie uniform. Împărțiți amestecul de sare între borcane de 2 (4 uncii) cu capace strânse. A se păstra într-un loc răcoros și uscat timp de până la 6 luni.