Sardine Prăjite Umplute
Sardinele prăjite umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 231 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper, pătrunjel, polen de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Sardine prăjite cu sos picant și ierburi prăjite, Sardine Umplute, și Sardine umplute siciliene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați stafidele cu sucul de lămâie, scallion, pătrunjel, pesmet, șuncă tocată și fenicul măcinat. Se condimentează cu sare și piper. Deschideți o sardină și așezați o linguriță rotunjită de umplutură pe o parte a peștelui. Închideți Sardina, apăsând ferm jumătățile împreună. Repetați cu restul de sardine și umplutură.
Întindeți făina într-un castron puțin adânc.
Așezați ouăle într-un alt castron puțin adânc și bateți apa în ouă. Dragați sardinele în făină, apoi înmuiați-le în amestecul de ouă pentru a acoperi bine, lăsând excesul să se scurgă. Dragați din nou sardinele în făină și scuturați orice exces.
Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 inch de ulei de măsline până la sclipire.
Adăugați jumătate din sardine și prăjiți la foc moderat până se rumenesc și crocant, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scurgeți sardinele scurt pe prosoape de hârtie și transferați-le în farfurii. Repetați cu sardinele rămase.