Sardine marinate și fripte

Sardine marinate și fripte
Această rețetă servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 108 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ghimbir, secțiuni de lămâie, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sardine Fripte, Sardine Proaspete Marinate, și Sardine marinate cu fenicul, stafide și nuci de pin.

Instrucțiuni

1
Ștergeți sardinele pe prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați sare, zahăr, sos de soia, vin de orez și ghimbir. Aliniați sardinele pe un platou și turnați marinada deasupra, distribuind uniform lichidul. Acoperiți platoul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore și până la o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De OrezVin De Orez
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
SardineSardine
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Când este gata de servit, porniți broilerul în cuptor și uscați peștele cu prosoape de hârtie. Aliniați peștele pe o tigaie sau tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Stropiți ulei de măsline peste piei. Se fierbe până când pielea este ușor maro și carnea tocmai a început să se descuameze, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Scoateți din broiler și stoarceți sucul de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
6
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista