Sardine marinate și fripte
Această rețetă servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 108 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ghimbir, secțiuni de lămâie, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sardine Fripte, Sardine Proaspete Marinate, și Sardine marinate cu fenicul, stafide și nuci de pin.
Instrucțiuni
Ștergeți sardinele pe prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați sare, zahăr, sos de soia, vin de orez și ghimbir. Aliniați sardinele pe un platou și turnați marinada deasupra, distribuind uniform lichidul. Acoperiți platoul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore și până la o zi.
Când este gata de servit, porniți broilerul în cuptor și uscați peștele cu prosoape de hârtie. Aliniați peștele pe o tigaie sau tigaie.
Stropiți ulei de măsline peste piei. Se fierbe până când pielea este ușor maro și carnea tocmai a început să se descuameze, aproximativ 3 până la 5 minute.
Scoateți din broiler și stoarceți sucul de lămâie, dacă doriți.