Sardine marinate cu fenicul, stafide și nuci de pin
Sardinele marinate cu fenicul, stafide și nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 338 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sardine, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de șampanie, puteți urma acest fel principal cu Sampanie Jello Parfaits-Scăzut De Calorii ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Sardine prăjite în tigaie cu ceapă dulce-acrișoară, nuci de pin și stafide, Paste Cu Fenicul, Sardine Și Nuci De Pin, și Paste cu nuci de pin, broccoli, sardine și fenicul.
Instrucțiuni
1
Condimentează sardinele cu sare și piper și praf cu făina de porumb. Într-o tigaie, încălziți 2 linguri de ulei. Gatiti sardinele la foc moderat pana cand sunt albe, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Sardine
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați într-un vas de copt din sticlă de 9 x 13 inci și întindeți feniculul feliat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
3
Într-o cratiță mică, fierbeți oțetul de șampanie, stafidele, zahărul, scorțișoara și frunza de dafin la foc moderat până când zahărul se dizolvă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe)
Grăsime De Porc înapoi
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se toarnă amestecul peste sardine și se lasă să stea cel puțin 30 de minute sau se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
5
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat, amestecând frecvent, până devin aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească.
7
Stropiți sardinele marinate cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sardine
8
Se presară cu nuci de pin și frunze de fenicul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii