Sardine la grătar cu salată rece de fasole

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sardinele la grătar cu salată de fasole rece. Această rețetă servește 4. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 548 calorii, 22g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână roșii de struguri, fasole cannellini, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este super. Încercați Gatiti cartea: sardine la gratar cu salata tocata si supa Skordalia, Salată Rece De Fasole, și Salată De Fasole Albă Provensală Rece pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde). Într-un castron mediu, amestecați usturoiul, sucul de lămâie, 1/2 cană de ulei, sare și piper.
Se toarnă 1/4 cană de pansament peste sardine într-un alt castron mediu și se lasă să stea 10 minute.
Între timp, adăugați fasole, roșii și pătrunjel la pansamentul rămas și aruncați pentru a acoperi.
Folosind un teanc de prosoape de hârtie cu ulei și clești, grătar de gătit cu ulei. Începând cu pielea în jos, gătiți sardinele, întorcându-vă o dată, până când sunt fierte și apar urme de grătar întunecate, aproximativ 5 minute.
Împărțiți salata de fasole în 4 farfurii. Completați fiecare cu 2 bucăți de sardină.