Sardine fript cu firimituri de muștar-eșalotă

Sardine fript cu firimituri de muștar-eșalotă
Sardinele prăjite cu firimituri de muștar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 793 calorii, 2G de proteine, și 86G de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, unt, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Sardine Fript, Sardine marinate și prăjite, și Midii fript cu firimituri de ardei iute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Într-un bol mediu, combinați firimiturile de pâine cu 1 1/2 linguri de muștar, pătrunjelul, untul, șalotul și ardeiul roșu zdrobit. Condimentează ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un vas de copt mediu, superficial, bateți smântâna grea cu restul de 1 lingură de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Aranjați sardinele în vasul de copt, cu pielea în jos. Împrăștiați amestecul de pâine-miez deasupra. Se fierb sardinele la 6 centimetri de căldură timp de 1 minut și 30 de secunde sau până se încălzesc și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Serviți imediat.
5
Recomandare de vin: un alb italian tart, care curăță palatul, va verifica aromele asertive aici. Luați în considerare Kris Pinot Grigio din 2002 sau Anselmi Capitel Foscarino din 2002.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot GrigioPinot Grigio
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista