Sardine dulci și acre: Sarde în Agrodolce

Sardine dulci și acre: Sarde în Agrodolce
Sardine dulci și acre: Sarde în Agrodolce este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 309 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, ceapă, stafide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Sardine umplute / Sarde a Beccafico, Sarde En Saor (sardine în stil venețian), și Ceapă dulce-acrișoară (cipolline în Agrodolce) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți uleiul într-o tigaie mare și încălziți la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa și sotati până când ceapa este moale și translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați roșiile, sarea și fulgii de chile și gătiți la foc mediu-mare, neacoperit, 6 până la 7 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
4
Adăugați oțetul, zahărul, stafidele și nucile de pin și gătiți, amestecând, încă 2 minute. Coborâți focul la mediu și adăugați peștele într-un singur strat, dacă este posibil. Se unge cu sosul și se gătește, acoperit, timp de 7 minute. Descoperiți și fierbeți până când lichidul este mult redus și peștele este într-un sos gros și aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
6
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista