Saramură De Curcan Sărată
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da cimbru curcan saramură un try. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 24 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 26 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de țelină, salvie, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cum să saramură un curcan, Brânză De Curcan, și Brânză De Curcan.
Instrucțiuni
Cu o noapte înainte de prăjire, îndepărtați mănușile și gâtul de curcan; clătiți curcanul în interior și în exterior. Într-o oală mare de stoc sau o găleată de 5 galoane amestecați apa cu ingredientele rămase. Se amestecă bine până se dizolvă toată sarea.
Așezați curcanul în capacul vasului cu un capac și refrigerați peste noapte sau cel puțin 8 ore.
Scoateți curcanul din saramură, clătind bine. Urmați instrucțiunile obișnuite de gătit.