Saramura și fumatul curcan Ziua Recunostintei

Saramura și fumatul curcan Ziua Recunostintei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați saramura și fumatul curcanului de Ziua Recunoștinței. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 781 calorii, 86G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oregano, curcan, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Saramura unui curcan cu sos de soia, Pepite de curcan cu brânză cu chipsuri de fumat, și Saramură de curcan cu mere și ierburi (cu Tutorial pas cu pas pentru saramură) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați curcanul în interior și în exterior și uscați bine cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Combinați toate ingredientele de saramură într-o oală mare și amestecați până când sarea este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Așezați curcanul într-un recipient care îi va permite să rămână scufundat în saramură, o oală adâncă pentru supă sau o găleată de calitate alimentară funcționează bine pentru aceasta și turnați saramura.Acoperiți curcanul și refrigerați 24-36 de ore. (Sfat: așezați curcanul într-un răcitor mare izolat cu gheață și economisiți spațiul frigiderului.)Când sunteți gata să începeți să fumați curcanul, scoateți-l din saramură, clătiți în interior și în exterior cu apă proaspătă și uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Așezați pieptul de curcan sărat cu fața în sus pe un suport de sârmă într-o tigaie care se va potrivi în fumător sau barbecue.In un castron mic, combinați ingredientele de frecare și frecați interiorul și exteriorul curcanului cu pasta condimentată. Aruncați amestecul de condimente într-un castron și umpleți ambele cavități liber.Strângeți curcanul sărat, fixând deschiderile cu frigarui sau un ac și fir și așezați un termometru pentru carne în partea cea mai groasă a cărnii coapsei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Puneți curcanul într-un fumător de 400 de grade F sau grătar timp de aproximativ 30 de minute. (Dacă fumătorul dvs. nu se încălzește atât de mult, puneți-l la cea mai înaltă setare posibilă.) Aduceți temperatura la 240-260 grade F și mențineți acea temperatură pe tot parcursul fumatului. Gatiti aproximativ 30 de minute pe kilogram sau pana cand termometrul pentru carne citeste 165 grade F aproximativ 6-7 ore pentru un curcan de 12-15 lire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți curcanul de la fumător când este gata și lăsați să stea 20 de minute înainte de a sculpta pentru a asigura o pasăre umedă și aromată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
DificultateExpert
Gata În31 hrs
Porții10
Scor De Sănătate52
Revista