Nevoie de o curs principal fără gluten? Sarah ' s Slow-Cooker Corned Beef și varză ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 3,28 USD pe porție. O porție conține 597 calorii, 38g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 35 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Un amestec de cartofi, smântână, piept de vită corned și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este remarcabil. Încercați Aragaz lent Carne de vită și varză, Aragaz lent Carne de vită și varză, și Aragaz lent Carne de vită și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de vită în fundul unui aragaz lent mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Împrăștiați condimentul de murat peste piept.
3
Puneți țelina, morcovii, cartofii și ceapa deasupra perișorului, respectiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
țelină
Ceapă
4
Se toarnă berea puternică în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stout
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Adăugați suficientă apă fierbinte în aragazul lent pentru a acoperi pieptul cu cel puțin 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
6
Gatiti la mare pana cand pieptul atinge consistenta dorita, 7 pana la 8 ore.
7
Scoateți pieptul și legumele din aragazul lent într-un castron mare; acoperiți cu folie de aluminiu pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Aragaz Lent
Bol
8
Scoateți 1 cană de lichid în aragazul lent; se toarnă într-o oală mică la foc mediu. Gatiti lichidul pana cand volumul este redus cu aproximativ jumatate, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Transferați lichidul redus într-un castron mic; amestecați hreanul și smântâna în lichid pentru a face un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Smântână
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Scufundați pene de varză în lichidul rămas în aragazul lent; gătiți până când varza se înmoaie, dar păstrează o anumită crocantă, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
11
Scoateți varza pe un platou. Puneți lichidul rămas din aragazul lent într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Polonic
Bol
12
Feliați pieptul peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
13
Se servește cu amestecul de legume, varză, sos de hrean și lichid din aragazul lent.