Sarah Lent-Aragaz Corned Carne de vită și varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 597 calorii, 38g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,28 USD pe porție. Este o destul de scump rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Dacă aveți la îndemână ceapă, țelină, piept de vită corned și alte câteva ingrediente, o puteți face. 44 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 96%. Încercați Aragaz lent Carne de vită și varză, Aragaz lent Carne de vită și varză, și Aragaz lent Carne de vită și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de vită cornată în fundul unui aragaz lent mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Împrăștiați condimentul de decapare peste piept.
3
Așezați țelina, morcovii, cartofii și ceapa deasupra pieptului, respectiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Turnați berea tare în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stout
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
5
Adăugați suficientă apă fierbinte în aragazul lent pentru a acoperi pieptul cu cel puțin 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
6
Gătiti la înălțime până când pieptul atinge consistența dorită, 7 până la 8 ore.
7
Scoateți pieptul și legumele din aragazul lent într-un castron mare; acoperiți cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Scoateți 1 cană de lichid în aragazul lent; se toarnă într-un vas mic la foc mediu. Gatiti lichidul pana cand volumul este redus cu aproximativ jumatate, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
9
Transferați lichidul redus într-un castron mic; amestecați hreanul și smântâna în lichid pentru a face un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Scufundați pene de varză în lichidul rămas în aragazul lent; gătiți până când varza se înmoaie, dar păstrează o anumită crocantă, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
11
Scoateți varza pe un platou. Puneți lichidul rămas din aragazul lent într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
Polonic
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Feliați pieptul peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, Spălate
13
Se servește cu amestecul de legume, varză, sos de hrean și lichid din aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi